Architectendag

Architectendag 2023
Op 30 maart 2023 organiseren wij weer onze architectendag. Een dag vol inspiratie en interactie in een sfeervolle setting. Wij organiseren deze dag om onze relaties te informeren over onze producten, systemen en mogelijkheden. Timberlab heeft in Otterlo het Nationaal Park De Hoge Veluwe om de hoek. We zullen een bezoek brengen aan het Jachthuis Sint Hubertus. Tijdens een exclusieve rondleiding kan genoten worden van een prachtig staaltje architectuur van Berlage. Daarnaast biedt het een kans collega’s te ontmoeten in een ontspannen en informele sfeer.

Lichtplanning
Gerben Wolters van Concept-G zal ons meenemen hoe onze (en andere) producten in een lichtplan verwerkt kunnen worden ten einde een optimaal en gewenst lichtbeeld te geven. Met zijn jarenlange praktijkervaring met het maken van lichtplannen voor zowel de binnen als de buitenruimte en zijn passie voor hout belooft dit een waardevolle bijdrage te geven aan deze dag.

ACCOYA
Als salesmanger bij de Accsys Group is Willem-Jan Bluyssen verantwoordelijke voor de verkoop van Accoya in Benelux en Italië. Hij zal ons voorzien van alle ins en outs van ACCOYA en toepassing hiervan. Accoya gemodificeerd hout is uitgegroeid tot de norm voor de houtindustrie als het gaat om prestaties en duurzaamheid. Geen enkel ander hout biedt dezelfde combinatie van duurzaamheid en stabiliteit. Duurzaam geproduceerd en met een lage CO2-voetafdruk, draagt Accoya actief bij aan een circulaire, biobased economie.

Programma:
Ontvangst 9:30 en afsluiting rond 15:00
Ontvangst bij Timberlab in Otterlo
Rondleiding Jachthuis St. Hubertus (nieuw)
Lunch
Rondleiding werkplaats en demotuin bij Timberlab
Gastsprekers: Gerben Wolters - Lichtontwerper - Willem Jan Bluyssen - Accoya

Gerben Wolters
Concept-G
Lichtontwerper

Willem-Jan Bluyssen
Accoya
Salesmanger

 

Inschrijven

Wilt u ook graag deelnemen aan deze inspirende dag. Schrijf jezelf alvast in. We kijken uit u op onze campus te mogen ontmoeten!

    Terugblik architectendag 2022