Sensorische objecten

Je objecten zijn maatwerk

Naast de mogelijkheid voor een afwijkende maatvoering denken we bij Timberlab graag met je mee. Wij ontwikkelen samen met jou precies de oplossing die je wenst. Denk hierbij aan aanpassingen op het gebied van lichttechniek of andere houtsoorten of materialen. Daag ons uit! Bekijk onze projecten om een goed beeld te krijgen van wat onze oplossingen doen in verschillende situaties.

 

Houtsoorten beschikbaar voor sensorische objecten

Onze objecten zijn momenteel verkrijgbaar in fijn bezaagd eiken, rustiek kastanje of ruw en ongeschaafd kastanje. Al onze houtsoorten zijn duurzaam en gaan – afhankelijk van de soort – 10 tot 25 jaar mee.

 

Objecten van kastanjehout

Naast eiken wordt kastanjehout veel toegepast bij onze sensorische objecten. Ons kastanje hout komt uit Frankrijk of Engeland en is een mooie robuuste houtsoort. Het is een boomsoort die redelijk snel groeit en toch hard hout oplevert. Het kastanje hout is van nature zeer duurzaam doordat er veel looizuur in het hout zit en valt daarom in duurzaamheidsklasse I-II. Dit betekent dat het hout wel 15 tot 25 jaar mee kan gaan! Het hout van de kastanje is fijn vezelig en zeer goed bestand tegen vocht.

 

Meer informatie over onze houtsoorten?

Als je wat meer wil weten over de verschillende voordelen die onze houtsoorten met zich meebrengen, bekijk dan onze houtsoorten voor meer informatie.

Contact
close slider

Wij helpen u graag!

Bereik ons via:

Telefoon: +31 (0) 318 843617
Email: info@timberlab.nl

Of wij bellen u: