Camping Tenuta Squaneto

Een camping voor rust, ruimte en comfort op de grens van de Italiaanse provincies Piemonte en Ligurië. Tenuta Squaneto is een kleinschalige camping midden tussen de groene heuvels en bergen. Rust, gastvrijheid en comfort zijn hier belangrijke factoren voor een zorgeloze vakantie . De omgeving staat bekend om zijn talloze Italiaanse culinaire specialiteiten zoals wijn, truffel, pesto en olijfolie, het restaurant van de camping is dan ook echt een aanrader voor fijnproevers. Alles bij elkaar voldoende voor een onvergetelijke vakantie.

Voor de uitbreiding van de camping met een aantal Comfort Lodgetenten was een nieuwe infra inclusief buitenverlichting noodzakelijk. De bosrijke en hellende paden vroegen om een armatuur welke rondom uitlicht voor optimale sfeer en natuurlijk veiligheid. Tenuta Squaneto koos dus uiteindelijk voor onze FARO, robuust eikenhout gecombineerd met een klassiek, maar strak gegoten aluminium armatuur.

 

“Per koerier werd ons een demo van de BOSCO verzonden, deze hebben we meteen op locatie getest. In onze toepassing voldeed deze niet helaas helemaal aan onze wensen. Tijdens een bezoek aan Timberlab's fabriek en kantoor in Otterlo heeft Gerben ons een nieuw armatuur laten zien welke destijds nog in ontwikkeling was, namelijk de FARO. Hier waren we direct enthousiast over. Enkele weken later hebben we alle armaturen, per pallet aan ons verzonden, in goede orde ontvangen en nog voor het nieuwe seizoen geplaatst. Top geregeld!”

Pieter Witschge, eigenaar Camping Tenuta Squaneto