Camping Tenuta Squaneto

Camping Tenuta Squaneto
Een camping voor rust, ruimte en comfort op de grens van de Italiaanse provincies Piemonte en Ligurië. Tenuta Squaneto is een kleinschalige camping midden tussen de groene heuvels en bergen. Rust, gastvrijheid en comfort zijn hier belangrijke factoren voor een zorgeloze vakantie in Italië. De omgeving staat bekend om zijn talloze Italiaanse culinaire specialiteiten zoals wijn, truffel, pesto en olijfolie. Het restaurant van de camping is dan ook echt een aanrader voor fijnproevers. Alles bij elkaar voldoende voor een onvergetelijke vakantie.

Uitbreiding
Voor de uitbreiding van de camping met een aantal Comfort Lodgetenten was een nieuwe infra inclusief verlichting noodzakelijk. De bosrijke en hellende paden vroegen om een armatuur welke rondom uitlicht voor optimale sfeer en veiligheid. We kwamen uit op de FARO, robuust eikenhout gecombineerd met een stijlvol gegoten aluminium armatuur.

Voor meer info over Camping Tenuta Squaneto zie website

Maatwerk
“Per koerier werd ons een demo van de BOSCO verzonden. Deze hebben we op locatie getest. In onze toepassing voldeed deze niet helemaal aan onze wensen. Tijdens een bezoek aan de Timberlab werkplaats in Otterlo heeft Gerben ons een nieuw armatuur laten zien welke nog in ontwikkeling was. Hier waren we direct enthousiast over. Enkele weken later hebben we alle armaturen, per pallet aan ons verzonden, in goede orde ontvangen en direct nog voor het nieuwe seizoen geplaatst. Top geregeld!”

Pieter Witschge, eigenaar Camping Tenuta Squaneto