EuroParcs de Wije Werelt

Alles draait om de beleving
Inmiddels zie je de producten van Timberlab overal opduiken in de Wije Werelt. Herman: “De samenwerking gaat verder dan de standaardproducten, het is juist het maatwerk en de creatieve oplossingen die ons zo aanspreken.” Bij Camping De Wije Werelt gaan luxe en een natuurlijke beleving hand in hand. De camping is onderdeel van het Ardoer netwerk en mag zich verheugen in een hoge waardering van haar gasten.

Renoveren en innoveren
Ieder jaar bouwen ze verder aan een nog betere beleving, onder andere door het park continu te renoveren. Gerben Dorland: “Ze renoveren gebiedje voor gebiedje, en als er dan verlichting nodig is, zijn wij weer aan de beurt. We leveren een ‘kant-en-klaar’ product of we ontwikkelen samen iets nieuws. Precies wat er maar nodig is.”

“Onze aannemer kwam voor het eerst met de producten van TimberLab bij ons. Hij vond ze goed passen bij de Wije Werelt en dat heeft hij goed gezien! We zijn begonnen met de houten lantaarnpalen langs de toegangsweg. Door de stijlvolle, natuurlijke verlichting krijgen gasten meteen het goede gevoel als ze onze camping oprijden."

Herman Prangsma, eigenaar de Wije Werelt