Fietslaadpalen van hout.

Ons assortiment laadpalen bestaat uit een aantal typen zowel voor auto's als fietsen. Onze fietslaadpalen kenmerken zich door een prachtig houten design met een geïntegreerde aansluiting.

Houten fietslaadpaal van Timberlab

Mooie onopvallende houten oplaadpalen zorgen ervoor dat je een mooie extra service levert aan je gasten. Goed toe te passen in het park, bij de camping, bij de particulier of bij de horeca. De Spina en de Carico zijn ideaal voor het opladen van de elektrische fiets van je gasten, maar ook voor het aansluiten van andere elektrische apparatuur.

De Spina en de Carico oplaadpaal is verkrijgbaar met een enkele of met twee contactdozen en met of zonder fiets-oplaad-logo. Daarnaast is het product natuurlijk ook leverbaar met variaties (op aanvraag). Zo kunnen we de houten oplaadpaal bijvoorbeeld combineren met een watertappunt of met verlichting.

Houten oplaadpaal elektrische fiets met dubbele zwarte stopcontact

Spina

Mooie onopvallende houten oplaadpaal.

Bekijk de Spina

Houten oplaadpaal elektrische fiets dubbele stekker

Carico

Houten oplaadpaal met natuurlijke look.

Bekijk de Carico

Het antwoord op uw duurzaamheidsvraag

Ervaring, in combinatie met vakmanschap en innovatieve techniek, geeft antwoord op een MVO vraagstuk waar veel organisaties en bedrijven een antwoord op zoeken.

Onze waarmakers dragen bij én weerspiegelen deze duurzaamheidsvisie. Ze zijn, en brengen het onderscheid! Mooi verduurzamen, daar gaan wij voor!

 

Zo bouwen wij mee aan een veranderend landschap waar natuur en technologie verantwoord samen gaan. Van houten buitenverlichting tot solar- oplossingen, van bedrijventerrein tot natuurgebied, en in binnen en buitenland.

Met minder impact meer impact!

 

Laat je inspireren!


120 pagina’s productinformatie en inspiratie. Vraag hem vrijblijvend aan!

Vraag hem hier aan!

Interesse of vragen?

Neem contact met ons op
bel 0318 - 843 617
of mail naar info@timberlab.nl

Of stel hier uw vraag