Bed & breakfast

Lichtgevende hekpalen
Bertus en Gerben sloegen de handen ineen en bedachten in de stijl van de STRATO lichtgevende hekpalen. Samen met het robuuste eiken hekwerk zorgt dit een elegant en warm welkom. Bijzonder was de productie in eiken, voor Timberlab toen nog een primeur. Gerben: “Eiken is wat lastiger in de verwerking dan kastanjehout, waar we doorgaans mee werken. Het is harder maar daardoor ook duurzamer en erg mooi.”

Green Key keurmerk
Bij Onder den Peerenboom nemen ze een warm welkom heel serieus. Dat wordt in alle aspecten van het bedrijf en de dienstverlening doorgevoerd. Niet voor niets is dit de enige bed & breakfast in Nederland met zowel een 5 tulpen classificering als het internationale Green Key keurmerk voor ondernemingen met bijzondere aandacht voor milieu en omgeving. Goed bezig dus! Beschikt jullie bedrijf over het Green Key-keurmerk? Dan is het handig te weten dat Timberlab is opgenomen in de Green Key-etalage. Je bent dus verzekerd van een gecertificeerde leverancier van duurzame producten en diensten.

Over Timberlab
Bertus: “Ik ben wel fan van Gerben; hij is erg creatief en vindt bijna altijd een oplossing. Daarbij is hij in de samenwerking een gouden vent.”

"Als technische groothandel maken we zeer regelmatig lichtplannen voor onze klanten en passen daar graag de producten van TimberLab in. Maar in dit geval was er meer nodig dan een van de kant en klare armaturen. Deze bijzondere bed & breakfast wilde hun entree extra allure geven met een stukje maatwerk.”

Bertus van de Brink, groothandel ROBRI