Shine bright next season

Bent u op zoek naar een unieke manier om de charme en uitstraling van uw onderneming te vergroten? Welkom bij Timberlab, uw partner voor het verlichten van uw locatie met onze duurzame, houten buitenverlichting. Met onze uitgebreide ervaring begrijpen wij als geen ander de beleving die recreatieparken en accommodaties te bieden hebben. Wij realiseren ons dat het niet alleen draait om de praktische aspecten van verlichting, maar ook om de ambiance en het gevoel dat het creëert. Lees verder en ontdek hoe onze verlichting de sfeer van uw locatie naar nieuwe hoogten kan tillen.

Houten straat- en padverlichting

Vooral lantaarnpalen en padverlichting zijn populair bij onze klanten uit de recreatiesector. Echter, wij bieden ook een scala aan andere producten, waaronder oplaadpalen voor fietsen en auto's, reflectorpalen, en voorzieningen voor de lokale fauna, zoals vogels, vleermuizen en insecten. Dit stelt u in staat om een combinatie van producten te kiezen die naadloos aansluiten op elkaar en op uw camping, vakantiepark, of recreatiebestemming. Een voorbeeld van een prachtige combinatie is het plaatsen van de EYE en de STRATO samen. Voor een meer natuurlijke look vormen de BOSCO en ALTO een prachtige combinatie. Kortom, wij bieden diverse stijlen die perfect aansluiten bij de beleving van uw locatie.

 

 

Waarom kiezen voor Timberlab?

Of u nu op zoek bent naar een opvallende lantaarnpaal of een subtiele wandlamp, ons assortiment biedt voor ieder wat wils. Elk product wordt met zorg gemaakt en straalt vakmanschap uit.

Desalniettemin begrijpen wij bij Timberlab dat iedere recreatieonderneming uniek is. Daarom bieden we maatwerkopties en co-creatie, zodat het eindresultaat perfect aansluit bij de behoeften en stijl van uw locatie. Samen kunnen we verlichting creëren die aan al uw wensen voldoet.

Geïnteresseerd in onze producten?

Elk stuk houten buitenverlichting van Timberlab is een kunstwerk opzich. Maar we gaan verder dan alleen esthetiek. We zijn toegewijd aan duurzaamheid, zo maken we gebruik van FSC en PEFC gecertificeerd hout en milieuvriendelijke productiemethoden.

Ontdek hier onze favorieten voor de recreatiesector

Ronde houten padverlichting kastanjehout camping
BOSCO


ALTO

Eiken padverlichting op de camping langs het grindpad
EYE

Houten lantaarnpaal met uithouder in een hoek in het bos
STRATO

Duurzaamheid: ons antwoord op de roep van de toekomst

Onze ervaring, in combinatie met vakmanschap en baanbrekende techniek, staan garant voor duurzame oplossingen waar veel organisaties en bedrijven in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen naar zoeken.

Onze waarmakers belichamen én weerspiegelen deze duurzaamheidsvisie. Ze zijn, en brengen het onderscheid! Mooi verduurzamen, daar gaan wij voor.

In een wereld waar natuur en technologie elkaar meer en meer ontmoeten, bouwen wij mee aan een veranderend landschap. Van houten buitenverlichting tot geavanceerde solar-oplossingen, ons werk strekt zich uit van bedrijventerreinen tot ongerepte natuurgebieden, in binnen- en buitenland.

 

Bij Timberlab omarmen we zowel ambacht als innovatie, waarbij het creëren van verlichting die praktisch is, maar ook een statement maakt in design en duurzaamheid, centraal staat. Ontdek de schoonheid van onze padverlichting en ervaar zelf de kracht van hout, licht en de natuur.

Met minder impact meer impact!

 

Ontdek een bron van inspiratie!


Ontvang een gratis exemplaar van onze uitgebreide catalogus met 120 pagina’s vol productinformatie en inspirerende ideeën. Vraag hem nu vrijblijvend aan!

Vraag onze catalogus aan!

Interesse of vragen?

Neem contact met ons op
bel 0318 - 843 617
of mail naar info@timberlab.nl

Of stel hier uw vraag

Contact
close slider

Wij helpen u graag!

Bereik ons via:

Telefoon: +31 (0) 318 843617
Email: info@timberlab.nl

Of wij bellen u: