Houten parkeerverlichting voor uw terrein.

Ons assortiment houten parkeerverlichting creëert de gewenste sfeer voor iedere omgeving. Deze houten parkeerverlichting is zowel in functionaliteit als in vormgeving uniek. Zo zijn de houten lantaarnpalen toe te passen op parkeerplaatsen en langs fiets- en wandelpaden. De verlichting is ontworpen met oog op de natuur en esthetiek. De producten worden op vakkundige manier geproduceerd met behulp van innovatieve machines. Met als resultaat een mooie en rustieke uitstraling.

Houten parkeerverlichting  van Timberlab

Nieuwe technologieën laten verweven met natuurlijke materialen, daar zit voor ons de uitdaging. We streven ernaar dat onze oplossingen opgaan in de omgeving. Op zoek naar de balans tussen een veilige en comfortabele omgeving zonder de omgeving te belasten. Iemand moet veilig van A naar B kunnen lopen. Met deze buitenverlichting voelt men zich veilig én geef je jouw project net dat beetje extra.

 

Een compleet parkeerterrein met een gastvrije uitstraling.

Meer dan alleen de terreinverlichting? Maak de inrichting compleet met onze overige oplossingen:

 • > Laadpalen voor auto en fiets
 • > Reflectorpalen voor afscherming
 • > Padverlichting
 • > Fietsenstalling
 • > Zitmeubulair

 

Alle producten samen zorgen voor een prachtige en natuurlijke uitstraling.

Behoefte aan advies of een passend lichtplan voor uw project?

Laat hiernaast uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 


  Als het over duurzaamheid gaat


  Onze
  hout specialist


  Voor creatieve en technische uitdagingen

  Het antwoord op uw duurzaamheidsvraag

  Ervaring, in combinatie met vakmanschap en innovatieve techniek, geeft antwoord op een MVO vraagstuk waar veel organisaties en bedrijven een antwoord op zoeken.

  Onze waarmakers dragen bij én weerspiegelen deze duurzaamheidsvisie. Ze zijn, en brengen het onderscheid! Mooi verduurzamen, daar gaan wij voor!

   

  Zo bouwen wij mee aan een veranderend landschap waar natuur en technologie verantwoord samen gaan. Van houten buitenverlichting tot solar- oplossingen, van bedrijventerrein tot natuurgebied, en in binnen en buitenland.

  Met minder impact meer impact!