Timberlab als klimaatsupporter in de Nationale Klimaatweek van 2023

Timberlab ondersteunt de Nationale Klimaatweek 2023 en maar zet zich ook de rest van het jaar jaar in tegen klimaatverandering. We benadrukken onze toewijding aan duurzaamheid en willen bewustzijn creëren bij medewerkers, partners en klanten over de cruciale rol van duurzaamheid. Duurzaamheid is geen doel, maar een integraal onderdeel van onze missie. Tijdens de Klimaatweek richten we ons op onze ecologische voetafdruk en ondersteunen groene initiatieven. Samen streven we naar een duurzamere wereld en nodigen iedereen uit om deel te nemen. Samen maken we het verschil voor het klimaat en onze planeet.

Wat is de Nationale Klimaatweek?

Van 30 oktober tot 5 november vindt de derde editie van de Nationale Klimaatweek plaats, georganiseerd door het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Dit is cruciaal omdat in 2030 de CO2-uitstoot in Nederland met minstens 55% moet zijn verminderd als de eerste stap naar een klimaat neutrale samenleving in 2050. We moeten nu allemaal actie ondernemen voor een duurzamere levensstijl, wonen, voeding, consumptie, reizen en productie. Tijdens de Klimaatweek tonen burgers, organisaties en gemeenten hun klimaatinitiatieven voor een groenere toekomst. In het hele land zijn diverse evenementen en initiatieven om anderen te inspireren en in beweging te zetten. Doe je mee?

Meer over de Klimaatweek 

Hoe dragen onze oplossingen bij aan CO2-opslag?

Met onze innovatieve oplossingen dragen we bij aan een mooiere en duurzamere wereld. Bovendien weten we precies hoeveel CO2 er zit opgeslagen in het hout dat we gebruiken in al onze producten. Deze informatie kan worden gebruikt bij het beoordelen van duurzaamheid en berekeningen binnen projecten. Als je meer wilt weten over de CO2-opslag in onze verschillende houtsoorten en producten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

Kwaliteitsnormeringen en certificering

        

 

Onze waarmakers

Nieuwe technologieën laten verweven met natuurlijke materialen, daar zit voor ons de uitdaging. En ons uiteindelijke doel? Dat onze duurzame oplossingen naadloos opgaan in de natuurlijke omgeving.

 

Gerealiseerde projecten

Zowel nationaal als internationaal hebben wij met verschillende opdrachtgevers samengewerkt aan de ontwikkeling van houten buitenverlichting om parken, bedrijventerreinen, campings en woonwijken te verlichten. Hieronder vind je een greep uit onze projecten.

Laat je inspireren!


120 pagina’s productinformatie en inspiratie. Vraag hem vrijblijvend aan!

Vraag hem hier aan!

Interesse of vragen?

Neem contact met ons op
bel 0318 - 843 617
of mail naar info@timberlab.nl

Of stel hier uw vraag

Het antwoord op uw duurzaamheidsvraag

Ervaring, in combinatie met vakmanschap en innovatieve techniek, geeft antwoord op een MVO vraagstuk waar veel organisaties en bedrijven een antwoord op zoeken.

Onze waarmakers dragen bij én weerspiegelen deze duurzaamheidsvisie. Ze zijn, en brengen het onderscheid! Mooi verduurzamen, daar gaan wij voor!

 

Zo bouwen wij mee aan een veranderend landschap waar natuur en technologie verantwoord samen gaan. Van houten buitenverlichting tot solar- oplossingen, van bedrijventerrein tot natuurgebied, en in binnen en buitenland.

Met minder impact meer impact!

 

Contact
close slider

Wij helpen u graag!

Bereik ons via:

Telefoon: +31 (0) 318 843617
Email: info@timberlab.nl

Of wij bellen u: