Landelijk wonen

Maatwerk EYE
De familie Haanschoten woont buitenaf en zocht passende verlichting bij hun veranda en woonhuis. Verlichting met een landelijke uitstraling en bij voorkeur in dezelfde houtsoort als de veranda. Bij TimberLab vonden ze de EYE lariks. In een maatwerk uitvoering, hun wens was namelijk dat de armaturen zowel het terras als het naastgelegen pad verlichten. Geen probleem: TimberLab paste de EYE aan met een dubbele module en creëerde aan beide zijden een lichtpunt.

Garantie
Frank: “Ik ben ook erg tevreden over de garantie. Na een maand ging er iets mis met een van de armaturen en heb ik een nieuwe module gekregen. Ik ben zelf niet zo handig en dacht dat het heel ingewikkeld zou zijn om deze te vervangen… van die palen met een snoer erdoorheen, hoe doe ik dat? Maar dat was heel eenvoudig, je kunt ze zo vervangen. Via een luikje aan de achterkant. Heel netjes, heel makkelijk. Dat vind ik ook een fijn idee voor de toekomst.”

"We hebben in totaal vier palen staan: twee met aan één kant een lampje en twee met aan beide kanten een lampje. De lichtopbrengst is meer dan verwacht. In eerste instantie dachten we meer palen nodig te hebben. Maar dit is genoeg. Het staat mooi in het geheel en verbindt de veranda met het woonhuis. Precies zoals we wilden. We zijn er goed over te spreken!”

Frank Haanschoten, particulier huiseigenaar