Marina Muiderzand

Gefaseerd
De plaatsing van de verschillende armaturen op Marina Muiderzand is verdeeld in verschillende leveringen. Na verloop van tijd zullen alle armaturen gelijk zijn vergrijsd. Voor de parkeerplaats en de toegang rotonde zijn diverse BOSCO’s toegepast en geven een warm welkom voor de bezoekers aan Marina Muiderzand. Op de toegangsweg, Havengebouw en in het havengebied zijn STRATO’s toegepast.

Van Hees Infra & Recreatie
Patrick van Hees: “Na jaren lang werkzaam te zijn geweest in de ondergrondse infratechniek, waarvan de laatste jaren in de recreatie sector hebben wij in 2014 besloten onze eigen onderneming Van Hees Infra & Recreatie te starten. Vanwege het unieke karakter en de duurzame uitstraling zijn de TimberLab producten voor ons een welkome aanvulling op ons handels assortiment. Indien gewenst wordt de klant door ons volledig ontzorgd, en verzorgen wij ook het ontwerp, plaatsen en aansluiten van de verlichting”.

“Wij denken mee in de ontwikkeling van recreatieve omgevingen van onze klanten. Hierin staan duurzaamheid, kwaliteit en creativiteit centraal. De TimberLab producten sluiten hierbij volledig aan.”

Patrick van Hees, Van Hees Infra & Recreatie