Ons Team

Mijn uitdaging zit hem in het bedenken van klantgerichte oplossingen, nieuwe producten en systemen.

Gerben van Dorland
productontwikkeling / directie

Gerben is sinds 2000 werkzaam in de ledverlichting en begon in 2013 met de ontwikkeling van de TimberLab producten. Naast de dagelijkse leiding houdt hij zich bezig met de productontwikkeling en commerciële activiteiten.

 

Na 10 jaar lang een eigen bloemenatelier gehad te hebben ben ik tussen al deze natuurlijk materialen als een vis in het water!

Netty  van Dorland
productie / communicatie en social media

Netty is vanaf het begin betrokken geweest bij de tot stand komen van de TimberLab producten. Naast de productie en planning houdt zij zich bezig met de website en social media.

 

Betrokken zijn bij een familiebedrijf, en bijdragen aan de ontwikkeling van TimberLab, dat voelt goed aan!

Jelmer de Jong
verkoop / marketing

Jelmer is onze ondersteuning voor alle commerciële activiteiten binnen TimberLab. Daarnaast heeft hij een grote passie voor hout, voor welke toepassing dan ook.

 

Als gediplomeerd timmerman ben ik hier volledig op mijn plaats. Vooral het  maatwerk en de productie van de bijzondere armaturen spreken mij aan.

Kees Jochemsen
productie

Kees versterkt sinds een jaar ons team op parttime basis. Door zijn ervaring in bouw en opleiding als timmerman is hij voor ons een goede aanvulling en meedenker in de productie.

 

De gedrevenheid en passie van Gerben en Netty zorgt voor mooie ideeën en producten. Ik draag graag uit waar TimberLab voor staat.

Hans Joosten
verkoop

Hans heeft veel ervaring met MKB-bedrijven; hij ondersteunt ons met de positionering en marktbewerking van TimberLab.

 

Duurzame materialen, natuurlijk licht en organische vormen spreken mij enorm aan in het TimberLab concept. Trots dat ik hieraan kan bijdragen!

Tjeu Marijnissen
ontwerp en design

Tjeu heeft zijn eigen ontwerpbureau Util Products. Als ontwerper/designer ondersteunt hij ons bij de productontwikkeling.