Openbare verlichting met duurzame houten producten.

De openbare ruimte dient toegankelijk en veilig te zijn. Daarbij is het uitgangspunt dat de buitenruimte zo min mogelijk wordt verstoord. De Timberlab producten zijn zowel in functionaliteit als vormgeving uniek. De natuurlijke, houten, producten bieden een esthetische meerwaarde wat zorgt voor een verrijking van de omgeving.

lantaarnpaal lariks

Natuurlijk, de oplossing in duurzame buitenverlichting!

Een bijdrage leveren aan een mooiere, duurzame wereld met, en door onze slimme oplossingen. Wij bedenken en creëren producten zoals houten buitenverlichting die de impact op de natuur verlagen, waardoor mens en leefomgeving in synergie met elkaar kunnen leven.

De producten kunnen naar wens samengesteld worden. Zo kunnen we voorzien in een slimme aansturing van het lichtarmatuur, die bijvoorbeeld feller gaat branden wanneer je langsloopt. Daarnaast kunnen we de masten voorzien van aansluitluik met zekeringskast. Andere wensen nemen wij graag met je door.

Door het aanbieden van verschillende soorten lichtkleuren en optieken kunnen wij voor bijna iedere situatie het gewenste lichtbeeld creëren. We houden daarbij rekening met de omgeving, functie, sfeer en uitstraling. Door het opstellen van een lichtplan kunnen wij dit goed in beeld brengen.

Een openbare ruimte waar jij je thuis voelt.

Meer dan alleen de openbare verlichting? Maak de inrichting compleet met onze overige oplossingen:

Behoefte aan advies of een passende oplossing voor uw project?

Laat hiernaast uw gegevens achter en onze adviseurs nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 


  Als het over duurzaamheid gaat


  Onze
  hout specialist


  Voor creatieve en technische uitdagingen

  Het antwoord op uw duurzaamheidsvraag

  Ervaring, in combinatie met vakmanschap en innovatieve techniek, geeft antwoord op een MVO vraagstuk waar veel organisaties en bedrijven een antwoord op zoeken.

  Onze waarmakers dragen bij én weerspiegelen deze duurzaamheidsvisie. Ze zijn, en brengen het onderscheid! Mooi verduurzamen, daar gaan wij voor!

   

  Zo bouwen wij mee aan een veranderend landschap waar natuur en technologie verantwoord samen gaan. Van houten buitenverlichting tot solar- oplossingen, van bedrijventerrein tot natuurgebied, en in binnen en buitenland.

  Met minder impact meer impact!