Padverlichting van hout

Verken ons uitgebreide assortiment aan padverlichting, samengesteld uit diverse unieke stijlen die zowel praktisch, als esthetisch tot hun recht komen. We hebben veel keuze, maar onze producten zijn grof onder te verdelen in een organisch gevormde ronde basis of een strakke vierkante variant. Wat alle varianten gemeen hebben, is het prachtige houten design met een naadloos geïntegreerde aansluiting. Laat je verrassen door de perfecte combinatie van design en functionaliteit die onze padverlichting te bieden heeft. 

Padverlichting van Timberlab

Onze uitgebreide collectie omvat zowel houten padverlichting met een natuurlijke uitstraling, als exemplaren met een strakke, eigentijdse vormgeving. Onze verlichtingsoplossingen zijn op maat gemaakt voor uiteenlopende behoeften, waarbij de houten padverlichting harmonieus opgaat in de omgeving of een markante aanvulling vormt in de openbare ruimte. Onze producten zijn geschikt voor alle grondsoorten en kunnen moeiteloos worden geïnstalleerd. Voor situaties waar de benodigde diepte ontbreekt, of waar verlichting op een veranda of balkon gewenst is, bieden we voor verschillende producten een passende oplossing met behulp van paalhouders. Hiermee kan de houten padverlichting gemakkelijk aan een constructie worden bevestigd. Na verloop van tijd ondergaat het hout van onze producten een natuurlijke vergrijzing, waardoor het één wordt met de omgeving. Dit zorgt voor een authentieke, stijlvolle uitstraling van de houten padverlichting.

Ronde houten padverlichting kastanjehout camping

BOSCO

Laat je betoveren door de robuuste elegantie van onze BOSCO. Deze unieke armatuur combineert een stoere uitstraling met zorgvuldig uitgewerkte details. Ontdek de balans tussen natuurlijke elementen en functionele verlichting en laat je verassen door de magische sfeer die BOSCO in de avonduren creëert.

Bekijk de Bosco

Houten verlichting op het terras in de tuin

EYE

De EYE padverlichting is overdag subtiel aanwezig dankzij een eigentijdse en slanke vormgeving. Maar wanneer de schemering valt, onthult de EYE zijn ware kracht door een prachtig spel van licht en schaduw. Laat je verassen door het intrigerende lichtspel dat deze verlichtingsarmatuur creëert.

Bekijk de Eye

BOSCO aanbieding

Voor de productie van onze BOSCO producten hebben wij een nieuwe productielijn in gebruik genomen. Hiermee kunnen wij de BOSCO niet alleen efficiënter maken, maar de producten zullen hiermee ook nog uniformer zijn.

De BOSCO staat bekend om zijn rustieke, natuurlijke uitstraling met een stoer karakter. Hij geeft een prachtig, functioneel licht en is ook nog eens vervaardigd uit duurzaam kastanjehout.

De lancering van onze nieuwe BOSCO-productielijn willen we graag vieren. Wie wat te vieren heeft trakteert. Bij aankoop van een pallet BOSCO's, ontvang je eenmalig:

- Scherpe aanbieding!
- Fles Otterlose kruidenbitter
- Mini BOSCO bureaulamp

Deze geweldige aanbieding is alleen geldig in september, wacht dus niet te lang!

Klik hier voor jouw persoonlijke aanbod

Duurzaamheid: ons antwoord op de roep van de toekomst

Onze ervaring, in combinatie met vakmanschap en baanbrekende techniek, staan garant voor duurzame oplossingen waar veel organisaties en bedrijven in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen naar zoeken.

Onze waarmakers belichamen én weerspiegelen deze duurzaamheidsvisie. Ze zijn, en brengen het onderscheid! Mooi verduurzamen, daar gaan wij voor.

In een wereld waar natuur en technologie elkaar steeds meer ontmoeten, bouwen wij mee aan een veranderend landschap. Van houten buitenverlichting tot geavanceerde solar-oplossingen, ons werk strekt zich uit van bedrijventerreinen tot ongerepte natuurgebieden, in zowel binnen- als buitenland.

 

Bij Timberlab omarmen we zowel ambacht als innovatie, waarbij het creëren van verlichting die praktisch is, maar ook een statement maakt in design en duurzaamheid, centraal staat. Ontdek de schoonheid van onze padverlichting en ervaar zelf de kracht van hout, licht en de natuur.

Met minder impact meer impact!

 

Ontdek een bron van inspiratie!


Ontvang een gratis exemplaar van onze uitgebreide catalogus met 120 pagina’s vol productinformatie en inspirerende ideeën. Vraag hem nu vrijblijvend aan!

Vraag onze catalogus aan!

Heeft u interesse of vragen?

Neem gerust contact met ons op via:
Telefoon: 0318 - 843 617
Email: info@timberlab.nl

Of vul ons contactformulier in:

Stel hier uw vraag