Privéwoning

Privéwoning (Accoya)

Deze prachtige, onder architectuur gebouwde, woning is volledig energie-neutraal: met o.a. maximale vloer-, muur- en dakisolatie, driedubbel glas en meer dan 100 zonnepanelen. Gebouwd en ontworpen met oog voor mens en natuur. Daar hoort stijlvolle en duurzame verlichting bij en dat past Timberlab. Er is gekozen voor duurzame materialen voor zowel buiten als binnen. Alle lichtpunten zijn in dezelfde stijl ontworpen maar in een andere passende uitvoering en ieder item fraai en in zijn eigen kracht.

Accoya-hout is uitgegroeid tot de norm voor de houtindustrie als het gaat om prestaties en duurzaamheid. Geen enkel andere houtsoort biedt dezelfde combinatie van duurzaamheid en stabiliteit. Duurzaam geproduceerd en met een lage CO2-voetafdruk, draagt Accoya actief bij aan een circulaire, biobased economie.

“Een fijne samenwerking met Timberlab. Alle ontwerpen passen bij elkaar: zelfs de laadpalen zijn in samenwerking ontworpen in dezelfde stijl. Het binnenzwembad is afgewerkt in accoya en onze architect zocht buitenverlichting in deze, relatief onbekende, houtsoort. Die vond hij, én stijlvol, bij Timberlab. Dat zij accoya leveren is dan ook best bijzonder. Timberlab doet meer dan alleen maar standaard-producten leveren: we zijn dan ook blij met het eindresultaat

Eigenaar woning