Privéwoning

Deze prachtige woning, die onder architectuur is gebouwd, functioneert volledig energie-neutraal. Dit wordt mogelijk gemaakt door onder andere maximale vloer-, muur- en dakisolatie, driedubbel glas en een indrukwekkend hoeveelheid van 100 zonnepanelen. Kortom, gebouwd en ontworpen met oog voor mens en natuur. Bij zo'n prachtig huis hoort stijlvolle en duurzame verlichting, daarom kozen de eigenaren van deze woning voor Timberlab. Zowel binnen als buiten zijn is er gekozen voor duurzame materialen. Alle verlichting is ontworpen in dezelfde stijl, maar met unieke aanpassingen die bij elk specifiek item passen. Dit draagt bij aan de algehele sfeer en uitstraling, maar ook de functionaliteit van de woning.

Een opvallend kenmerk van de verlichting is het gebruik van accoya-hout. Accoya-hout is uitgegroeid tot de norm binnen de houtindustrie vanwege zijn buitengewone prestaties en duurzaamheid. Geen enkele andere houtsoort biedt dezelfde combinatie van duurzaamheid en stabiliteit. Dit hout wordt op duurzame wijze geproduceerd, met een minimale CO2-uitstoot, en draag actief bij aan de ontwikkeling van een circulaire en op biobased principes gebaseerde economie.

“Een fijne samenwerking met Timberlab. Alle ontwerpen passen bij elkaar: zelfs de laadpalen zijn in samenwerking ontworpen in dezelfde stijl. Ons binnenzwembad is afgewerkt in accoya en onze architect zocht buitenverlichting in deze, relatief onbekende, houtsoort. Die vond hij, én stijlvol, bij Timberlab. Dat zij accoya leveren is dan ook best bijzonder. Timberlab doet meer dan alleen maar standaard-producten leveren: we zijn dan ook blij met het eindresultaat!

Eigenaar woning