Punt-West Hotel & Beachresort

Besparen met led
“Gerben heeft producten in zijn assortiment waar wij bijzonder van gecharmeerd zijn. Ze passen prima in ons portfolio voor de vakantieparken. De armaturen staan mooi in een natuurlijke omgeving en omdat het ledarmaturen zijn, spreekt dat klanten aan voor wie duurzaamheid, kosten en besparing een issue zijn.”

Groot pluspunt
“Onze klant Punt-West Hotel & Beachresort was ook gecharmeerd van de armaturen, maar had direct diverse wensen voor maatwerk. En dan is Gerben een prettige partner om mee samen te werken. Hij maakt een model van het gewenste armatuur en past dit -na voortschrijdend inzicht bij de klant- weer aan, net zolang tot er een product staat dat helemaal bij de klant en de locatie past. Die flexibiliteit, helemaal inspelen op wat de klant wil, is een groot pluspunt.”

Kwaliteit en garantie
“Ook als er iets misgaat, heb je aan Gerben een goede. Hij neemt zijn verantwoordelijkheid en loopt niet weg van een probleem. Op Punt-West hebben ruim 100 armaturen geplaatst. Na een half jaar ontstond er aan een van de ledmodules een technisch mankement; dit werd direct door Gerben onder garantie hersteld. Probleem opgelost, klant helemaal tevreden.”

"Het sterkste punt van Gerben is zijn flexibiliteit en bereidheid om klantspecifieke producten te maken. Hij luistert goed en is niet bang om af te wijken van de standaard. Hij werkt door tot er een product staat dat precies voldoet aan de wensen van de klant.”

Johan Steur, Seijsener recreatie techniek