Revius Lyceum

Revius Lyceum
Het Revius Lyceum in Doorn probeert niet alleen vooruitstrevend te zijn in onderwijsvernieuwing. In september 2017 is het nieuwe schoolgebouw in gebruik genomen. Het plan was gefocust op een duurzame school met natuurlijke effecten. Daarnaast heeft de school inmiddels ruim 800 zonnepanelen op de daken liggen en heeft het gebouw energielabel A+!. TimberLab heeft bijgedragen aan een veilig en duurzaam schoolplein door het leveren van houten lantaarnpalen met led verlichting.

Nieuwe inrichting
Het type lantaarn wat voor dit project gebruikt is, is de STRATO A. Deze lantaarns zijn geleverd met stalen voet en sluiten door de natuurlijke uitstraling naadloos aan op het plan van het Revius Lyceum voor een duurzame school met natuurlijke effecten. Voor de lantaarnpalen is gekozen voor het gebruik van larikshout, afkomstig van de nabijgelegen Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe. Andere houtsoorten waar TimberLab deze lantaarns in kan leveren zijn duurzaam kastanje of eiken.

Kijk hier voor meer informatie over de STRATO, of bekijk onze andere Lantaarnpalen.

Maatwerk

“Wij denken mee in de ontwikkeling van recreatieve omgevingen van onze klanten. Hierin staan duurzaamheid, kwaliteit en creativiteit centraal. De TimberLab producten sluiten hierbij volledig aan.”

Patrick van Hees, Van Hees Infra & Recreatie

Van Hees Infra & Recreatie kan naast het leveren van het TimberLab assortiment ook het ontwerp, de plaatsing en de aansluiting van de verlichting verzorgen.