B&B Factorij 10

Historisch monument
Martine Moors: “Ik zocht op internet naar bijzondere buitenverlichting die mooi zou harmoniëren met ons bijzondere gebouw. Je kunt er niet zomaar iets naast zetten. Het is een monument met een hele bijzondere, historische sfeer. En zo zoekende kwam ik toevallig uit bij Dorlight (tegenwoordig Timberlab). Wat ik daar zag, stond me enorm aan. En toen heb ik het besteld. Zo simpel was dat. We hebben voornamelijk contact via de mail gehad; de PERI’s zijn geleverd en door onze installateur geplaatst. Later heb ik er nog een aantal bij besteld. Een klant was tegen zo’n paaltje gereden en deze was toen wat beschadigd. Ik vind het prettig er een paar op voorraad te hebben.”

"Allemaal dik okee!" De eigenaresse van het prachtige historische monument ‘B&B De Factorij 10’ is tevreden. Voor haar unieke pand, een langgerekt gebouw dat tot 1950 dienst deed als sigarenfabriek, zocht én vond ze de perfect passende buitenverlichting; onze PERI.

Martine Moors, eigenaar